Find en lækker opskrift på bananpandekager
Alle fortjener lidt selvforkælelse til tider. Er du derfor på jagt efter en god ide eller opskrifter til en velsmagende morgenmad eller brunch for dig selv eller for en du holder af, kan du vinde mange point ved at lave bananpandekager. Bananpandekager er både søde, lækre og går godt sammen med flere ting. Du kan blandt lave bananpandekager med friske bær, sirup eller yoghurt.
Den eneste udfordring med bananpandekager er, at der aldrig kan laves for mange. Det går som regel stærkt med at spise dem, når de først er lavet. Her er kunsten at lave dem, så de er luftige, lette og velsmagende. Den rette balance er derfor vigtigt, så man får lyst til at spise flere.
Hvad skal du bruge for at lave bananpandekager?
Har du lavet almindelige pandekager eller amerikanske pandekager tidligere, så er det ikke det helt store nyt i at lave bananpandekager. Det er meget tæt på samme fremgangsmåde, hvor den primære forskel er i at der kommer banan i pandekagerne. Her er det vigtigt at du moster bananen, så der ikke kommer klumper i dejen. Dermed får du også de bedste bananpandekager.
Alt hvad du skal bruge for at lave de bedste bananpandekager er æg, skummetmælk, banan, solsikke olie, hvedemel, salt, sukker og bagepulver. Sørg for at få det hele pisket godt sammen inden du begynder at stege pandekagerne.
Kom godt i mål med bananpandekagerne
Alt efter hvor store du vil have pandekagerne, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor meget de skal have på hver side. Det vigtigste er at de bliver tilberedte, hvor den gyldne farve bare er et stort plus til det visuelle.
Når panden er helt varm, er det optimale at de får ca. 5 minutter på hver side. Det kan naturligvis variere alt efter, hvor høj varme du giver panden, og hvor dybe pandekagerne skal være.