Buttplugs; 3 gode muligheder
sexlegetøj

Buttplugs; 3 gode muligheder

Buttplugs er et af de stykker sexlegetøj, der giver den absolut mest pirrende oplevelse. Men hvilken buttplug skal du vælge, når mulighederne synes uendelige? Sammen med Belugi forsøger vi i denne omgang at introducere dig til nogle fænomenale buttplugs uden vibrator – i næste omgang får du dem med.

1) COLT Large Expander Plug er et stort butt plug, der kan udvides efter behov. Den er glat og bøjelig, og måler 6,25 centimer i lukket tilstand og hele 9,5 centimer, når den er fuldt åben.

2) Rocks Off Naughty Boy er en prostata vibrator, der stimulerer både prostata og mellemkød på samme tid, og giver manden nogle helt exceptionelle oplevelser. Den krumme form giver en målrettet stimulering, der giver intense orgasmer.

3) Fifty Shades of Grey’s Darker Something er en butt plug i glas, der åbner op for nye muligheder i legen. Butt plug’en stimulerer alle de følsomme zoner i og omkring anus, men at den er lavet af glas giver også andre muligheder. Den kan nemlig varmes op eller køles ned, og dermed kan I tilføre endnu en dimension til legen.

De nævnte produkter fås alle på https://www.belugi.dk/ med prisgaranti, ligesom du også finder en masse andre lækre butt plugs. Dit køb vil blive leveret hurtigt og med fuld diskretion.