læderforklæde

Et læderforklæde til brug og praksis i mange omgange med mad

Det er blevet moderne som aldrig før for en rigtig kok at have sig et læderforklæde.

Så hvis du stadig ligger inde med et forklæde af stof – om det har et sjovt motiv eller ej – så er det med at gemme det væk og få udskiftet det med et læderforklæde.

For det er ikke et modelune, det er med garanti noget, der er kommet for at blive; så hvis du ikke vil ses på som helt gammeldags, så er det med at få dig et forklæde af læder.

Når du læser videre her, vil du vide, hvorfor det er nødvendigt at have sig et forklæde af læder, og du vil spørge dig selv, hvorfor du ikke har udskiftet det noget før.

Nej, det vejer ikke alt for meget, så det kan du sagtens have det på.

Læderforklædet er det nye – og det er kommet for at blive

For det første affejer det endnu bedre stegefedt, som der bliver sprøjtet op på dig, om det kommer fra stegepanden eller noget andet, når du er ved at lave mad.

Så er der jo også mindre chance for, at der går ild i det, hvis du skal lave mad over åben ild.

Desuden vil det ikke blafre op, hvis du skal arbejde med mad udenfor såsom ved grillen.

Der er også mange af den slags forklæder, som der kommer med brugbare lommer i, så du kan have alt fra grilludstyr til en øl i, mens du tilbereder maden.

Det vil også se flot ud, hvis du skal servere maden iført sådan et læderforklæde, og du så lige kan trylle noget bestik op fra lommen.

Det er også enkelt at holde sådan et forklæde af læder pænt, og du kan snildt have det med dig mange steder.

Så hvorfor har du endnu ikke fået dig et læderforklæde?