cykelhjelm børn

Find de flotteste og sikreste cykelhjelme til børn

Sommertid er cykeltid – for hele familien. Langt de fleste børnefamilie er i besiddelse af cykler til både store og små. I Danmark har vi en stolt cykel tradition som bliver vedligeholdt på tværs af generationer. Derfor vil de fleste danske børn lære at cykle mens de er små, og her efter bruge cyklen som transportmiddel og legeredskab i hverdagen.

Står du for at skulle trække familiens cykler af stald – eller måske rettere garage eller carport – her til foråret, bør du ved samme lejlighed tjekke at alt udstyr og tilbehør er i orden. Dette gælder det udstyr som sidder på cyklerne så som for eksempel ringeklokker, bremser, gear, lygter og reflekser, men også alt det eksterne tilbehør som cykelpumper og cykelhjelme.

Især sidst nævnte er det vigtigt at tjekke op på. Det er nemlig slet ikke sikkert at dit barn kan passe den samme cykelhjelm som han eller hun brugte sidste år. Børn vokser hele tiden – og lige som det er tilfældet med sko og andre beklædnings genstande kan det faktisk godt lade sig gøre at vokse ud af en cykelhjelm.

Find cykelhjelme til børn online

Derfor bør du, før du sender dit barn ud i det blå på to hjul, sørge for at få taget mål af barnets hoved. Når du kender hovedets omkreds kan du nemt og hurtigt ved hjælp af størrelses tabellen på cykelhjelm.dk finde en godkendt cykelhjelm i den rette størrelse.

Hos cykelhjelm.dk finder du et utal af cykelhjelme til børn i rigtig mange forskellige farver og med sjove og søde motiver. Det vil således sagtens kunne lade sig gøre for dig at finde en sikker cykelhjelm som også falder i dit barns smag i den online shop på cykelhjelm.dk og det til en pris som ikke vælter familiens husholdnings budget.

Du kan se det store udvalg af cykelhjelme til børn og voksne på https://www.cykelhjelm.dk/shop/boern-15c1.html