fodertilskud hund

Find det rette fodertilskud til din hund

advertorial

Som ejer af en hund – eller måske endda flere af slagsen – har du selvfølgelig sat dig grundigt ind i hvorledes affodringen skal foregå.

Hunde skal have foder i nøje afmålte mængder, og helst på bestemte tidspunkter af dagen. Det går ikke bare at hælde foder op og forvente at de selv økonomiserer med det, som det er tilfældet med eksempelvis katte. Hunde vil æde til der ikke er mere – de har ingen naturlig stopknap.

Derfor er det meget vigtigt at du holder øje med hundens foderstand således at den ikke går hen og bliver overvægtig. Hvis en hund får for meget sul på sidebenene risikerer den de samme livsstils sygdomme som mennesker, nemlig diabetes og hjerte kar sygdomme.

En hund kan også få gigt hvis belastningen på leddene bliver for høj. Og du bør således altid sørge for at mængden af foder svarer overens med din hunds alder, sundhedstilstand og aktivitets niveau.

Hvornår skal jeg give min hund kosttilskud?

Der ud over er det en god idé at rådføre dig med in dyrlæge omkring fodring af hunden. Det kan nemlig i visse tilfælde være nødvendigt med særligt fodertilskud, så hunden ikke kommer til at døje med diverse mangelsygdomme.

image

For eksempel vil drægtige eller diegivende tæver have behov for ekstra næring i form af vitaminer og mineraler således at hun kan opretholde mælkeproduktionen samtidig med at hun bevarer sit gode helbred.

Hvalpe kan få brug for mere fedt og flere kulhydrater samt vitaminer og mineraler som understøtter knoglernes og musklernes vækst. Og senior hunden vil som regel have godt af eksempelvis glucosamin eller fiskeolie for at forebygge stivhed og gigt i leddene.

Hvor kan jeg købe fodertilskud hund?

Hos ØSTRAND Hundeartikler finder du et bredt udvalg af fodertilskud til hunde af alle typer og racer. Se det store udvalg i shoppen på ostrand.dk.