bådudstyr

Kom godt fra start med din nye båd – køb det bedste bådudstyr online

Som nybagt bådejer glæder du dig sikkert til at tage din nyerhvervelse i brug. Det skal også nok blive hyggeligt at tage på weekend togter eller længere sejler ferier med hele familien. Især hvis du på forhånd sørger for at have indkøbt det rette bådudstyr – og for at båden er sat ordentligt i stand.

Det vigtigste udstyr til bådpleje og vedligeholdelse

En båd skal med jævne mellemrum passes og plejes. De fleste båd ejere bruger de kolde og mørke vintermåneder, hvor det langt fra er sejler vejr, til at sætte båden på land og dermed få adgang til hele den udvendige del af skroget. I løbet af denne periode er det oplagt at få lappet diverse små utætheder, udføre mindre reparationer, og rense bunden for de vækster der måtte have dannet sig i løbet af forrige sommers sejlads.

Til dette formål skal du bruge de rette redskaber og materialer – og dem kan du med fordel finde hos Bådbiksen. Her vil du nemlig købe såvel udstyr til rengøring og stripping eller slibning af bådens bund som diverse former for lak, olie og bundmaling, så skroget på din båd kan komme i ”ship shape” inden den kommende sejl sæson.

Sikkerhed ombord med udstyr fra Bådbiksen

Ud over det at båden helst skal fremstå tæt og flot inden den atter søsættes er der også sikkerheden ombord på båden at tage hensyn til. Først og fremmest skal du sørge for at antallet af redningsveste ombord som minimum svarer til antallet af ombord værende personer – og at især børnenes redningsveste stadig passer i størrelsen. Hos Bådbiksen kan du finde moderne redningsvest i alle størrelser, i såvel den oppustelige som den klassiske model med faste flyde elementer. Og så kan du supplere sikkerheds beredskabet med håndblus, redningskrans, og måske en smart selv oppustelig rednings flåde.

Find alt hvad du skal bruge af bådudstyr på https://www.baadbiksen.dk/