Tre nemme og lækre variationer af lasagne
Lasagne er en hofret i mange danske hjem. Det er derfor ikke underligt, hvis du jævnligt nyder denne lækre ret med pasta, kød og lækker bechamelsovs. Det er en ret, som både børn og voksne godt kan lide, og som det er nemt at lave store portioner af, så der er til flere dage.
Men hvis du savner lidt variation i forhold til din lasagne, kan du få noget inspiration her. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med dk-kogebogen.dk, der har et væld af forskellige opskrifter, blandt andet på lasagne.
1. Kyllingelasagne
En god måde for dig for at variere lasagnen er ved, at du skifter den form for kød ud, der er i. Det er med til at gøre, at du med det samme står med en helt anden form for ret. Du kan skifte oksekødet ud med kyllingekød og komme lidt spinat i, så har du en sund og lækker lasagne. Har du svært ved at få børnene til at spise spinat, er det altid en god ide at minde dem om, at Skipper Skræk jo bliver stærk af at spise det.
2. Lasagne med spinat og feta
En anden mulighed er, at du helt lader være med at komme kød i. I stedet kan du komme noget lækker fetaost i. Osten smelter, når lasagnen bliver varmet op, hvilket giver den en ekstra lækker og cremet konsistens. Hvis I er vilde med ost i din familie, er det derfor et must for jer, at I prøver denne version.
3. Fiskelasagne
Er I vilde med fisk, kan I også prøve at komme det i jeres lasagne. Igen er det en god ide at kombinere med spinat, der bare giver en virkelig lækker ret. Det passer godt til den bløde lasagne og er samtidig sundt at spise. Ved at komme en lækker bechamelsovs på bliver lasagnen ved med at være lækkert og cremet, præcis som mange mennesker foretrækker den.